Om oss

NORSK MUSIKFORLAG

    
            
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

norskmusikforlag.no er det offisielle nettstedet til Norsk Musikforlag A/S, en av Skandinavias fremste uavhengige forleggere av musikknoter. Norsk Musikforlag A/S, som holder til i Oslo, ble grunnlagt 1. januar 1909 og har i løpet av sine 100 år opparbeidet en katalog på om lag 16.000 trykte utgaver, og medregnet utgivelser på datterselskap, ca. 20.000.

I tillegg til å tilby musikk av Norges ledende komponister gjennom et århundre, inneholder katalogen et stadig voksende antall verk av utenlandske internasjonalt anerkjente komponister. Klikk deg gjennom nettsidene for å se hvilke komponister vi gir ut. Flere verk fra Norsk Musikforlags slagverkkatalog (se www.norsk-percussion.no) har blitt tatt opp i standard-repertoaret og er blant de mest framførte av ledende musikere og studenter over hele verden.

Norsk Musikforlag A/S gir ut noter for mange forskjellige instrumenter og besetninger, i tillegg til undervisningsmateriell og musikkbøker. Nettsidene er fortsatt under konstruksjon og det er fortsatt mange titler som ennå ikke er registrert. Finner du ikke det du leter etter, ta gjerne kontakt! 

Takk for at du besøker vårt nettsted og tar deg tid til å bla gjennom sidene!